Leden ouderraad

Ouderraad De Visserschool

De ouderraad van De Visserschool bestaat sinds mei 2015 uit een nieuwe groep enthousiaste ouders. Als ouderraad denken wij mee over leuke activiteiten voor de kinderen en helpen wij bij de organisatie. Natuurlijk doen we dit niet alleen maar met alle ouders van de school! Er zijn veel momenten waarop we kunnen helpen, denk aan De Kinderboekenweek, het kerstdiner, sportdagen, het schoolreisje of excursies zoals bijvoorbeeld onlangs naar de Slatuinen. Niet alleen de ouders maar ook veel kinderen vinden het gezellig als hun ouders meegaan naar een activiteit of meehelpen op school. Met elkaar kunnen we zo zorgen voor een onvergetelijke schooltijd voor onze kinderen.

Hoe kan ik als ouder helpen?
Er zijn heel veel manieren om te helpen. Hou je van sport, dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij de sportdag. Maar misschien kook je liever iets voor het kerstdiner, wil je het lokaal aankleden voor het sinterklaasfeest of wil je een keer meelopen met een groep kinderen naar een activiteit in de buurt. Heb je een creatieve, muzikale, maatschappelijke of andere achtergrond met een handig netwerk en heb je ideeën hoe we daar iets mee kunnen, laat het ons dan ook graag weten. Samen maken we de school en we hopen dat zoveel mogelijk ouders mee willen helpen.

Wanneer kan ik helpen?
Aan de hand van de jaarplanning van de school zal de ouderraad intekenlijsten bij de klassen ophangen voor activiteiten. We starten aan het begin van het nieuwe schooljaar en proberen ruim van tevoren aankondigingen te doen zodat ook ouders met een vol programma of drukke baan mee kunnen doen.  Houd daarnaast ook het Visserslatijn, e-mail en Twitter (@visserschool) in de gaten en like de Facebookpagina’s ‘Kom naar de Visserschool’ en ‘De Visserschool’ als je dat nog niet gedaan hebt!

Hoe kan ik jullie bereiken?
Heb je ideeën of wil je meehelpen bij activiteiten van de school? Je kunt ons mailen via or.devisserschool@gmail.com. Of je kunt natuurlijk een van ons even aanschieten op school!

De leden van de ouderraad zijn:
Voorzitter:  Andjelka Cajic (moeder van Ilja uit groep 1/2C)
Vice voorzitter: Lenne Muffels (moeder van Nina uit groep 1/2A)
Lid: Jamaa Taharrasst (moeder van Shahin uit groep 1/2B)
Lid: Aiste Jonkute (moeder van Luca uit groep 1/2 A)
Lid: Marije Roos (moeder van Raina uit groep 1/2 A)
Lid: Annick Chevalier

Ouderraad deVisserschool 2015-2016