Leden MR

Leden MR


Ik ben Marjolein Koementas-de Vos en ik ben getrouwd met Ken. Samen hebben we twee kinderen: Luna (bijna 5, zit in groep 2B bij juf Jolinde) en Max (2 jaar). Van beroep ben ik klinisch psycholoog bij een grote GGZ-instelling. Ook werk ik als docent voor psychologen in opleiding tot specialist en ben ik bezig met promotie-onderzoek. Ik houd van koken, sporten, films, muziek, organiseren van kleine evenementen en reizen. Mijn man werkt als digital designer bij De Bijenkorf. Wij zijn erg blij dat Luna op de Visserschool zit en hebben bewust gekozen voor tweetalig onderwijs. Ook sprak ons het werken in grote en kleine groepen erg aan. Graag wil ik deelnemen aan de MR, omdat ik plezier heb in meedenken over beleidsmatige en onderwijskundige vraagstukken. Bovendien wil ik graag een steentje bijdragen aan de school waar onze dochter (en later ook zoon) naartoe gaat.


Hallo, ik ben Michelle Rijksen. Ik ben van origine Amerikaanse, ben moeder van Anouk (groep 3A) en Lennon (groep 1/2C), en ben getrouwd met Bas. Ik heb psychologie gestudeerd en na het behalen van mijn bul wist ik nog niet wat ik in mijn leven wilde doen. Zo heb ik allerlei banen gehad, zoals het werken als barista, het werken met kinderen met autismespectrumstoornissen en het geven van Engelse les in Korea. Uiteindelijk ben ik in Nederland gebleven vanwege mijn man en heb ik gewerkt voor een non-profit organisatie.
Ik ben behoorlijk enthousiast over de Visserschool en de visie op tweetalig onderwijs. Ik kijk ernaar uit om meer te weten te komen over het beleid van de school en wil daar graag een steentje aan bijdragen. Tot ziens op het schoolplein!