Kerstfeest: een plek voor iedereen

Donderdag 22 december 2016 viert de Visserschool Kerstfeest met een diner en een viering met als thema: een plek voor iedereen

Rikko Voorberg , een ouder van de Visserschool,  zal samen met leerlingen rondom dit thema,  de viering  invullen.

De Kerstmarkt, georganiseerd door ouders, zal met de opbrengst een bijdrage leveren aan een mooi initiatief  "house4nepal". Een initiatief wat is ontstaan na de aardbeving in april 2015, waar veel is verwoest. De donaties gaan naar bewoners in Nepal die hun huizen laten herbouwen zodat zij weer een dak boven het hoofd krijgen. Een leerkracht van de Visserschool kent de initiatiefnemers van dit prachtige, broodnodige project.

Wij wensen leerlingen, leerkrachten en ouders veel succes toe met de voorbereidingen.