Groep 4 van start

Groep 4 van start!

De kinderen uit groep 4 zijn vreedzaam van start gegaan. Dit jaar gaan wij een stapje verder met lezen en spelling. En er staan veel leuke rekenspellen op het programma.

Op de tweede ochtend mochten onze mama's en papa's kennis komen maken in de klas. Onze mama's en papa's kregen koffie of thee en een prachtige visserschool mini Tompoes. Op die tompoes stond het logo van onze school. Heel bijzonder. Verder mochten wij met onze mama en of papa een verhaaltje lezen en een tekening inkleuren. Wat gezellig zeg zo'n tweede ochtend samen met de mama's en de papa's in de klas.

Samen met juf Nelleke hebben wij poppetjes gemaakt die ons verbinden met de hele school. Wij horen allemaal bij elkaar. Hand in hand samen.

In de klas gelden natuurlijk ook regels en afspraken.  Samen met de juf hebben we de belangrijkste afspraken opgeschreven op een groot hart. Zo willen wij het in onze groep.

We gaan er een mooi en leerzaam jaar van maken!

Kom eens een keertje kijken.

Lotte
Gr4VanStart