Groep 4 doet alles!

Groep 4 doet alles !

Het is bijna 2 weken vakantie en groep 4 is nog op volle gas vooruit. We leren nog meer over insecten door een les van Mark, de vader van Ilja. Bedankt Mark het was ontzettend leuk !

Juf Anne tekent met de kinderen. We mochten een zeeschildpad tekenen. Wat was dit leuk en wat zijn de resultaten mooi geworden.

Ons thema is klein en zo ook zijn we bezig met ons eigen Little England. We leren korte gesprekjes met elkaar te hebben in het engels en we leren over de bezienswaardigheden in Engeland.  We hebben onder andere de big ben en de tower bridge nagemaakt.

Natuurlijk zitten we ook in de kerst sfeer .  Zaid de neef van Rida kwam een kerstles geven. we hebben kerstmutsen gemaakt.

Nog even en dan is het vakantie. Dan kunnen we uitrusten van alle leuke dingen uit 2016.