Kledingwinkel

Van gisteren tot morgen…

De kinderen van groep drie kijken naar oude kleding, het ziet er anders uit dan nu. De kleding die je zelf vroeger droeg draag je misschien nu niet meer. We gaan oude kleding verzamelen, maar wat kunnen we daarmee doen? “Juf kunnen we de kleding niet in een winkel ophangen?” “Juf we kunnen ook van oude kleding nieuwe kleding maken.” Wat een goede ideeën in groep drie. Dus openen wij een kledingwinkel. Er wordt hard gewerkt want de winkel was nog niet helemaal compleet. Er worden prijskaartjes geschreven, tegoedbonnen gemaakt, openingstijden opgeschreven. Er worden zelfs beveiligingspoortjes geknutseld zodat  er niets gestolen kan worden uit de winkel! Ook wordt er op dinsdag met juf Nelleke hard gewerkt. Er zijn al riemen en hoeden gemaakt. Van oude kleding gaan we onze outfit compleet maken. Misschien kunnen we wel gasten uitnodigen voor een modeshow? In de klas oefenen wij met een fashionshow. Wat zien de modellen er prachtig uit!