De start

De start van groep 3!
Inmiddels zitten de kinderen van groep 3 alweer meer dan twee weken bij elkaar in de klas. Wij hebben de eerste twee weken de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen. Door de ‘Vreedzame School’ hebben we samen gepraat over hoe wij het graag zien in de klas, hoe we met elkaar om willen gaan en hebben we spelletjes gespeeld met iemand die je misschien nog niet zo goed kende.

Sara en Malak zijn opzoek naar hetzelfde haar heeft.

Khadija en Zainab zijn opzoek naar iemand die net zo groot is.

Ook hebben wij al hard gewerkt uit ‘Veilig leren lezen’ en hebben wij onze eerste woordjes gelezen.

Wij kennen de getallen al heel goed. Alle kinderen stonden door elkaar met een wagon. Gelukkig kon de klas goed helpen om de getallen netjes te ordenen. Zo klopte onze getallen-trein weer helemaal!

Na al dat harde werken is het nodig om lekker buiten te spelen. Groep 3 weet al heel goed hoe dit moet. Wij kunnen namelijk al heel snel met ons maatje in de rij wandelen. Hier zijn wij trots op!