De juf is jarig

Eigenlijk is de juf niet echt jarig, maar ja overslaan was geen optie volgens de kinderen van groep 3 en we hadden geen betere dag kunnen plannen dan deze mooie vrijdagmiddag. Ons idee om naar het park te gaan met waterpistolen en waterballonnen pakte dan ook perfect uit. Het zonnetje scheen dus gingen we met z’n allen en onze spullen naar het Rembrandtpark om daar te picknicken. Daarna vlogen de waterballonnen om je oren of werd er een waterpistool op je gericht. Of het een eerlijke strijd was met 26 kinderen tegen 1 juf daar zijn we nog niet over uit... Dat het een geslaagde middag was zeker wel. In de schaduw konden we weer even op adem komen met bakjes fruit of glaasjes fris. Met z’n allen hebben we er een heel geslaagde verjaardag van gemaakt! En zeg nou zelf, wie wil nou niet op deze manier haar 30e  verjaardag vieren?