Welkom in groep 3!

Wij zijn een groep met 27 kinderen. Juf Anouk is er alle dagen van de week om met de kinderen te werken.

In groep 3 wordt er al hard gewerkt. Elke ochtend starten wij met een leeskwartier, we lezen dan samen met onze ouders uit een boekje. Daarna gaan we in de klas aan de slag met lezen, schrijven en rekenen. Wij doen dit met de methodes van ‘Veilig leren lezen’, ‘Pennenstreken’ en ‘Pluspunt’. Tijdens en na de lunch is er tijd  voor Engels. Dit doen wij met de methode van ‘Show & Tell’ gecombineerd met het thema van dat moment.

In de middag werken wij met het kiesbord of gaan we met ons thema aan de slag. Tijdens elk thema werken we naar iets toe, dit is een groeiproces waardoor aan het einde van het thema ons lokaal er weer mooi uit ziet. We vinden het leuk om dit met anderen te delen dus vaak nodigen we ook iemand uit die mag komen kijken!