Groep 1/2B

Welkom in groep 1/2B!

Natuurlijk de tofste klas van de hele school! We hebben op het moment 20 kinderen in de klas en er komen er nog paar bij in groep 1! We hebben 1 juf (juf Edel op maandag en dinsdag) en 1 meester (meester Gertjan van woensdag tot en met vrijdag)!

We hebben veel spellen en leuke lesjes in de klas. Deze zijn allemaal ingedeeld in hoeken, zoals de bouwhoek, een huishoek, een leeshoek bijvoorbeeld. Op de gang staat zelfs een zandtafel, daarmee spelen is helemaal leuk!

We hebben het grootste deel van het jaar thema’s waarin we leren, bijvoorbeeld ‘van gisteren naar morgen’. Soms doen de juffen en meesters dan weleens gekke dingen zoals een theater uitvoeren voor de hele school.
We spelen en leren 30 tot 50% van de dag in het Engels, meestal is dat vanaf de middagpauze. We krijgen ook lessen uit een echte Engelse methode ‘Show and Tell’. Daarin staan leuke spelletjes, liedjes en veel plaatjes waar we van kunnen leren.

Groetjes van groep 1/2B, juf Edel en meester Gertjan!