Kwaliteit

Onze eerste en belangrijkste zorg is dat we uitstekend onderwijs bieden. Onderwijs dat onze leerlingen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Onderwijs dat boeit! Tweetalig onderwijs levert daar een belangrijke bijdrage aan. Het tweetalig onderwijs stimuleert de kinderen om verder te kijken en te onderzoeken. Niet alleen omdat we gedeeltelijk het onderwijs in het Engels verzorgen. Maar ook omdat we extra aandacht hebben voor landen en culturen, de wereld om ons heen.

De Visserschool stimuleert kritisch denken, creativiteit en samenwerking. We volgen de ontwikkeling van elke individuele leerling en de resultaten van de afzonderlijke groepen. Een goed inzicht in de resultaten van elke leerling helpt de leerkrachten het onderwijs aan te passen aan de behoeften van de leerlingen. Daarbij is ook de rol van ouders onmisbaar. Samen met u kunnen wij de juiste inschatting maken van wat een leerling nodig heeft. We luisteren graag naar uw inbreng en nemen uw tips en adviezen mee in onze aanpak.