Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven bij de Visserschool? Dat kan vanaf het moment dat uw kind twee is geworden. Voordat u uw kind inschrijft, kunt u bij ons op school komen kijken. Neem voor een afspraak contact op met de directeur via 020 618 04 81.

We organiseren regelmatig informatieochtenden voor nieuwe ouders. Hier komt u meer te weten over de school en krijgt u een rondleiding door het gebouw. U kunt ook een ochtend meedraaien in de groep, samen met uw zoon of dochter. De data van de informatie-avonden in 2017 - 2018 zijn:

Dinsdag 06 maart 2018
Dinsdag 17 april 2018
Dinsdag 29 mei 2018
Dinsdag 19 juni 2018

Alle open avonden starten om 19:30 uur en eindigen om 21:00 uur.

Een maand voordat uw kind 4 jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om op school te komen wennen. Hij of zij mag dan een paar ochtenden of middagen meedraaien, voordat hij echt naar school gaat.

In Amsterdam wordt gewerkt aan een stedelijk toelatingsbeleid. De verwachting is, dat dit beleid gaat gelden voor leerlingen die instromen in schooljaar 2015/2016. Hier leest u meer over het toelatingsbeleid in Amsterdam. Voor kinderen die al vier jaar worden vóór de start van het nieuwe stedelijke toelatingsbeleid, gelden de huidige procedures nog.

Aanmelden leerlingen in Amsterdam
Aanmeldformulier voor de basisschool
Gemeente Amsterdam, basisonderwijs
Animatie: aanmelden en inschrijven voor de basisschool