Visserschool
Learning with groups 1&2 all about what we get from farm animals.


 

Young Engineers komt naar de Visserschool!

Vanaf april komt Young Engineers kinderen kennis laten maken met techniek, mechanica, natuurkunde en creatief bouwen door middel van LEGO in een naschoolse activiteit. De bouwmodellen stimuleren kinderen om zelf na te denken over natuurkundige principes zoals centrifugale krachten, waarbij zij het geleerde in de praktijk brengen door een model bouwen met LEGO, bijvoorbeeld een zweefmolen. Elke week behandelen we andere modellen en andere principes.
 

Tweetalig onderwijs voor iedereen

De Visserschool is een school waar leerlingen met plezier naartoe gaan, om samen te leren en te werken en het beste uit zichzelf te halen. En een unieke school: wij zijn de eerste basisschool in Amsterdam die tweetalig onderwijs aanbiedt. Bij ons worden vakken voor maximaal 50% van de tijd in het Engels gegeven. Onze leerlingen leren over talen, culturen en landen. Op deze manier bereiden wij hen voor op een succesvolle toekomst in Amsterdam of ver daarbuiten. Welkom!

Volg ons op Kom naar de Visserschool
 
 

How To Help Every Child Fulfil Their Potential

Ever wondered why kids say they’re bored at school, or why they stop trying when the work gets harder? Educationalist Carol Dweck explains how the wrong kind of praise actually.

  
Tweets